torsdag 2. desember 2010

Pepperkakehus!Tirsdag ettermiddag var det tid for baking, bygging og pynting av pepperkakehus her i heimen :) Maria, Ellen, Victoria og Stina kom for å bake ut og pynte, mens Erik var så sill og limte 4 stk små hus så de kunne få hver sitt :) Ikke lett og holde styr på smeltet sukker eller skjeve vegger og tak, men må si de ble ganske så fine!

4 kommentarer:

 1. Å så fine bilder! Ser ut som alle koste seg, både små og store! Dåkke e flinke :-))
  Varm hilsen fra Vikaleitet

  SvarSlett
 2. så koseli! god adventstid til dere begge to!! klemm

  SvarSlett
 3. Så koselig :)

  Mitt pepperkakehus ligger klart til bygging -i esken! Kjøpt og betalt på Rema1000! Haha!

  Torstein og jeg laget et monsterpepperpakehus da vi bodde i Bergen, men jeg har funnet ut at det er like greit å bare kjøpe ferdige deler å lime det sammen, så kan Lyder få pynte det. -Men pepperkaker, DET skal vi bake!

  Håper alt står bra til med dere og at det er progressjon i Skaarlia!

  Klem Silje :)

  SvarSlett
 4. Når det gjelder redigering...

  Jeg er ingen kløpper på det, og det meste av redigeringen gjorde jeg med en gang jeg opprettet bloggen. Mao alt er glemt nå! ;) Du får prøve og feile litt, for jeg aner ikke hva jeg gjorde får å få logoen midtstilt, men det må da være en enkel måte å fikse det på? Jeg gjør ting somregel på den tungvinte måten -som funker til slutt, men det tar et år før jeg finner ut av det... Derfor har jeg funnet ut at bloggen min blir nok seende ut sånn som den er i dag for evig og alltid ;) Ho ho.

  Good luck!

  SvarSlett