mandag 15. november 2010

Anne Marthe på besøk!


Forrige helg var min kjære venninne og forlover på besøk fra Bergen! Programmet var kurs torsdag og fredag morgen, mens resten av helgen var tildelt meg :)
Siden sist har hun rett og slett rukket å bli 27 år, og jeg fikk dårli samvittighet for at hun ikke ble offentliggjort her på bloggjen ;)

Så Anne-Marthe; Gratulerer med overstått 27-års dag!
Veldig glad i deg!!

1 kommentar:

 1. Så flott headingbilde du har fått!

  Og huset da? Ser du fremgang? Når er innflyttingsdatoen igjen? Det blir jo så deilig å komme seg i hus. Tipper dere gleder dere!

  Her er det hektiske dager. Jeg er nesten ferdig med julegaver, og det ser lyst ut med tanke på å bli ferdig til 1. desember! Har klart det èn gang før, og det er den deiligste desembermåneden jeg har hatt! Håper jeg kan klare det og bare kunne nyte juletiden i heimen.

  Lyder er i farta og ligger ikke på latsiden. Det gjør for såvidt ikke han i magen heller, så det kan jo bli festlig her i huset fremover! ;)

  Vi skal til Bergen neste helg. Treffer vi på dere eller? Blir en langhelg fra fredag til onsdag. Det blir koselig. Har så mange vi skal innom når vi er der, så vi trenger noen dager ;)

  Ha en god helg! Vi skal egentlig til Kragerø Spahotell imorgen, men jeg har blitt syk og må desverre bli hjemme. Kjedelig, for vi hadde gledet oss til en frikveld fra barn og god mat. Telemark politihundelag har julebord der, så Torstein får dra alene. Litt kjedelig, men sånn er det!

  Ble en lang "kommentar" dette her, men det er ikke alltid så lett å stoppe når man først begynner å skrive... ;)

  Hils mannen!

  Klem Silje

  SvarSlett