mandag 24. mai 2010

Grillsesongen har startet!


Sein frokost i dag, og rett på grilling :) Fina veret, kjekke folk og snart sommer! :)

ABORETET!

I går reiste eg og Erik til aboretet for å teste det nye kameraet vårt! :-) GØY å ta bilder, kvaliteten er liksom litt annerledes enn før da di små firkantete digitale kameraene regjerte ;) .. selv om Erik syns di fremdeles gjør nytten da.. :) i visse sammenhenger.. :)

Elisabet har flyttet inn.. :)
Da har eg flyttet inn i Erik sin leilighet .. :) Det vises godt vil kanskje noen si, mens eg syns det bare var på høy tid at denne forandringen i innredningen kom :D ..Har enda en del prosjekter om enkelte møbler/ting som jeg mener kanskje skal skiftes ut etterhvert, men her gjelder d å ta ting gradvis :-D
Uansett, noen bilder fra litt forandring! :)

søndag 23. mai 2010

BRYLLUP! :)
15. mai kl.15 i Åsane gamle kirke, stod eg og pappa og skalv utenfor kirkedøren og ventet på at kirkeklokkene skulle slutte å ringe. Vi skalv ikke pga kulden utenfor, men rett og slett av rein nervøsitet :) Pappa var tørr i munnen og eg visste ikkje om eg skulle le eller grine. Men når endeli klokkene sluttet å ringe, og døren åpnet seg, og eg såg opp på den fine brudgommen min som stod der framme med alteret, kunne endeli frykten slippe taket :) Vi blei godt gifte, og dagen var den fineste av alle dager hittil :)

Velkommen

VELKOMMEN inn på sio vår! :)
Elisabet har lenge hatt lyst på en skikkeli blogg, men aldri komt skikkeli i siget :) Men no derimot, har det skjedd så masse i livet vårt som vi har lyst å dele med andre, så derfor denne siden der vi legger ut bilder av ny-innflyttet leilighet (for Elisabet sin del), og etterhvert (forhåpentligvis ganske snart!) bilder av nytt rekkehus i Skaarlia! ..Og litt andre ting innimellom:)